Hesabın silinməsi

Hesabı silmək üçün müştəri kabinetinə daxil olun və bu səhifəni yenidən açın (və ya «Məlumatı dəyiş» bölməsində «Hesabı sil» düyməsini basın).

Müştəri girişi